ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕ

Δίνουμε νέα ζωή στα παλιά, αγαπημένα σου έπιπλα που θέλεις να διατηρήσεις στο χώρο σου.

  • Αποκαθιστούμε τις φθορές του επίπλου, δίνοντάς του μία νέα όψη, χωρίς να χάσει τη βασική του φόρμα και το στυλ του.
  • Αναλαμβάνουμε όλες τις εργασίες αναπαλαίωσης, εφαρμόζοντας εξειδικευμένες τεχνικές για εργασίες μικρής ή μεγαλύτερης κλίμακας, ανάλογα με το βαθμό φθοράς και την ανάγκη αναπαλαίωσης.

Κάθε περίπτωση είναι μοναδική και τη φροντίζουμε προσωπικά, για να συνεχίσεις να ζεις και να μοιράζεσαι τον χώρο σου με τα έπιπλα που αγαπάς. Μας δένουν πολλά μαζί τους. Τα έπιπλα που έχουν φθαρεί από το χρόνο, αλλά έχουν συναισθηματική αξία, μπορούν να αναγεννηθούν. Η SYNTETAS HOME έχει εξελίξει την τέχνη της αναπαλαίωσης με νέες τεχνικές συντήρησης, επανόρθωσης και εφαρμογές τεχνοτροπιών. Οι γραμμές των παλιών επίπλων είναι διαχρονικές και εναρμονίζονται με πολλά στιλ διακόσμησης.

Αξίζει να ζουν.

ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΕ

ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕ

Ανανεώνουμε την εικόνα των επίπλων σου, επισκευάζοντας τις φθορές τους, χωρίς να αλλοιώσουμε το στυλ τους ή δημιουργούμε ένα νέο ενδιαφέρον αποτέλεσμα, αλλάζοντας ταπετσαρίες, υφάσματα και λεπτομέρειες υλικών.

Χρησιμοποιούμε σύγχρονες τεχνικές που σέβονται την παράδοση και άριστα υλικά, για το καλύτερο αποτέλεσμα. Αναλαμβάνουμε επισκευές και ανακατασκευές κάθε είδους επίπλου – τραπεζαρίες, πολυθρόνες, καρέκλες, κλπ – με ολοκληρωμένες προτάσεις σε βαφές, υφάσματα και αξεσουάρ.

Προστατεύουμε τη συναισθηματική αξία που έχουν για σένα τα έπιπλά σου και ταυτόχρονα τους δίνουμε μία νέα δυνατότητα ζωής, για να συνεχίσουν να είναι όμορφα και λειτουργικά για σένα.